shoezilla-logo

Over Ons

maak je schoenen weer als nieuw
maak je schoenen weer als nieuw

OVER ONS

Over ShoeZilla

Gevestigd in het bruisende hart van Rotterdam, is ShoeZilla ontstaan uit een persoonlijke behoefte. Als schoenenliefhebbers hebben we zelf de frustratie ervaren van teleurstellende reinigingsdiensten. Deze ervaringen hebben ons gemotiveerd om het beter te doen, om een service te bieden die echt recht doet aan de waarde en schoonheid van elk paar schoenen.

In onze korte tijd als startup hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd van meer dan 1500 tevreden schoenbezitters. Zij waarderen onze toewijding, vakmanschap en de persoonlijke touch die we aan elke reinigingsopdracht geven.

het leveren van een ongeëvenaarde schoenenreinigingsservice binnen een straal van 25 kilometer rondom Rotterdam. En we zijn trots om te zeggen dat we die missie elke dag waarmaken.

VOORDELEN

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Geheime Techniek

Door jaren van ervaring en onderzoek hebben we een unieke reinigingstechniek ontwikkeld die nergens anders te vinden is. Deze geheime methode zorgt voor een onberispelijke reiniging van je schoenen.

Snelle Service

Wij begrijpen dat je niet lang wilt wachten. Onze service is ontworpen om snel en efficiënt te zijn, zodat je schoenen in een mum van tijd weer stralen.

Zeer Gedetailleerd

Elk paar schoenen wordt met de grootste zorg en aandacht behandeld. We letten op de kleinste details om ervoor te zorgen dat je schoenen perfect gereinigd worden.

Voordelige Prijs

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij ons krijg je topkwaliteit reiniging tegen een betaalbare prijs.

Consistent Resultaat

Of je nu voor de eerste keer komt of de tiende keer, je kunt altijd rekenen op een consistent en hoogwaardig resultaat.

24/7 Service

We zijn er altijd voor je. Onze service is 24/7 beschikbaar, zodat je op elk moment van de dag bij ons terecht kunt voor je schoenenreiniging.