shoezilla-logo

Behandeling

Wat een geweldige service! Mijn witte sneakers zagen eruit alsof ze hun beste tijd hadden gehad, maar na de behandeling van ShoeZilla zien ze er weer als nieuw uit. En dat ze de schoenen gratis ophalen en terugbrengen is echt een pluspunt. Aanrader!

Anouk de Vries Barendrecht

Ik had niet verwacht dat mijn leren laarzen ooit weer zo mooi zouden worden. De snelle service en het vakmanschap van ShoeZilla hebben me echt verrast. Voortaan laat ik al mijn schoenen hier behandelen.

Jeroen van der Meer Delft

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs! Mijn schoenen waren binnen no-time weer terug en zagen er fantastisch uit. De communicatie was ook super. Ik ben zeer tevreden en zal ShoeZilla zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Linda Groenendijk Rotterdam

ONS DOEL

Wij maken je schoenen als nieuw

Ontdek de magie van onze grondige reiniging: waar vakmanschap en innovatie samenkomen om jouw schoenen weer te laten stralen als nooit tevoren.

DE BEHANDEL METHODE

Simpel & Doeltreffend

Het opnieuw laten shinen van je schoenen hoeft niet duur te zijn. We behandelen ze alsof het onze eigen schoenen zijn.

Heb je vragen over onze werkwijze of over onze service? bekijk dan de meest gestelde vragen.

UITLEG

Hoe werkt het

01.

Inspectie en Voorbehandeling

Bij ontvangst van de schoenen voeren we eerst een grondige inspectie uit om de mate van vervuiling en eventuele beschadigingen vast te stellen. Afhankelijk van het materiaal en de aard van de vlekken, krijgen de schoenen een voorbehandeling met een speciaal reinigingsmiddel.

02.

Dieptereiniging

De schoenen worden ondergedompeld in een bad met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. Dit middel dringt diep door in de vezels van het materiaal, waardoor zelfs de meest hardnekkige vlekken worden verwijderd.

03.

Conditionering

Na de dieptereiniging worden de schoenen behandeld met een conditioner. Dit zorgt ervoor dat het materiaal soepel blijft en zijn natuurlijke glans behoudt. Voor leren schoenen gebruiken we een voedende crème die het leer beschermt en revitaliseert.

04.

Drogen en Afwerking

De schoenen worden op een natuurlijke manier gedroogd om krimpen of vervormen te voorkomen. Na het drogen worden ze gepolijst of geborsteld voor een perfecte afwerking. Ze zijn nu klaar om weer gedragen te worden!